CD-opnames

Het coronavirus treft ons allemaal, zo ook De Blauwe Schuyt. We hebben door alle Covid-maatregelen bijna geen optredens gehad en hebben deze periode toch nuttig gebruikt om cd opnames te maken. De opnames zijn nu zo goed als klaar. Willem is momenteel druk bezig met mixen en masteren van de cd. We houden jullie op de hoogte over het verdere verloop van de cd! 

Op 23 nov waren we uitgenodigd om de jaarlijkse "oude muziek" dag te verzorgen samen met andere groepen uit de regio. Deze dag vond plaats in Het Museum voor Religieuze Kunst te Uden. (Museum Krona) en werd speciaal georganiseerd voor eindexamenleerlingen van het Udens college.

 

Website online!

 Gedurende de covid periode hebben we niet stil gezeten. Met gepaste trots presenteren wij hierbij onze spiksplinternieuwe website! (met dank aan mijn zoon Emiel van Gulik voor het prachtige ontwerp!) Deze website weerspiegelt veel beter wie wij zijn en geeft bovendien veel meer informatie. Mocht u toch niet alle informatie op de  website vinden die u nodig heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen via deze nieuwe website u nog beter van dienst te kunnen zijn en zullen u op de hoogte houden van onze laatste  nieuwtjes. Ook kunt u ons volgen via Facebook: https://www.facebook.com/deblauwe.schuyt